Så irriterande!

Innan jag börjar skriva vill jag bara be om ursäkt för detta väldigt arga inlägg… Inte riktigt likt mig att skriva sura saker men kände att jag behövde skriva av mig lite!

Idag började dagen hur bra som helst...tills jag fastnade på ett tal jag inte fattade alls! Så jag gjorde det jag gör var gång jag fastnar… jag gav upp! (Duktigt gjort där va!?)

När min lärare ser att jag bara sitter kom han fram och försökte hjälpa mig. Vilket var onödigt då jag bara blev sur och började nästan böla där och då av frustration. (Självklart var det snällt att han ville hjälpa mig!)

Så när vi äntligen slutat gick jag till nästa klassrum och satt sakerna. Jag gick sedan på dass (inte för att göra det man ska på toan) och bara satt på toan (på locket asså) tills jag kände att jag kunde gå tillbaka till klassrummet.

Engelskan flyter på och jag börjar må bättre!

Svenskan början och två tjejer håller sitt NP muntliga vilket jag gjorde dagen innan. Jag fick aldrig reda på mina betyg så jag passar på när de var klara att fråga om mina betyg.

(Nu kommer det som förstörde min dag!)

Så låt oss säga att där var fyra kunskapskrav som skulle fyllas i. (har för mig att det var fyra)

Jag hade lyckats med  A i tre stycken...förutom en!

Nu undrar ni säkert varför...jo det var så att ens muntliga fick max vara 6 minuter. Jag hade fått höra att max var 7 minuter… Min presentation tog 6 minuter och 40 sekunder.

PGA detta 40 SEKUNDERNA fick jag ett D!

ETT D FOLKET!!!  

Pga att jag var 40 sekunder för seg fick jag D istället för A.

Vissa kanske tänker

“Men Emma D är ju godkänt och bra!”

NEJ asså satsar man på minst C så är detta såååå surt då det failade pga 40 sekunder!


Aja
Poss haii
Vardag | | Kommentera |
Upp