Bio x2

Så bakgrunden till denna dröm var att jag hittade två bio-kort som fortfarande kan användas och flyttade på dem. Jag kollade även Youtube och där kollade jag på Zoellas vlogmas...bara zoellas vlogmas! 
Sen tänkte jag och pratade med folk som jag ska fira nyår med. 
Detta smälte ihop i mitt huvud och bildade denna dröm:
 
Jag var på en sjukt vacker och lite annorlunda bio. Jag och Zoe skulle se en film. Vilken vet jag ej men till en början fjantade vi runder och skulle köpa godis mm. Helt ärligt vet jag inte vad vi gjorde...vi låg på golvet och tittade runt på alla saker, kollade i de små godis affärerna som där tydligen fanns på denna bion. Vi åkte på någon slags rutchikana som också fanns mitt i och hängde i takdekorationer...alltså ja...jag har INGEN aning vad tusan vi höll på med!
Sen "POFF" så var det en ny dag och jag själv var på väg upp för den röda trappan med guldhantag. Som jag skrev innan var denna bion rätt knepig med lååånga trappor och allt var rött, sammet och guld. Små affärer fanns innanför väggarna dit trapporna leddde...
Iallafall jag kom in i en liten mysig, gammaldags godisaffär där jag mötte några jag ska fira nyår med. Den ena kände jag och kramade om honom och sa att "åååå va länge sedan bla bla bla" 
Det sjuka är att nu när jag tänker tillbaka så var denna personen jag pratade med inte faktiskt en person jag träffat innan utan någon blandning mellan en massa olika personer och såg riktigt bra ut! Aja trevligt att han va snygg ju haha! Nä men tror det var en kombo av nåra killar som jag känner.
Denna dröm var så mysig av någon anledning! 
 
 
Poss haii
 
 
 
(OBS kommer inte nämna namn då jag inte vet om folk vill att jag gör det! Integritet folket!
Drömmar | |
Upp