Livet just nu

Jag kan börja med att säga att jag är jätteglad över att se att så många tittar in på min blogg!
En liten uppdatering av mig och livet...
Jag går som sagt i 9:an och vi har för ett bra tag sedan valt gymnasieskola och linje. Den 15/4 kunde man gå in och kolla om man kommit in på den linje och skola man valt. Jag blev väldigt glad när det visat sig att jag kommit in på mitt förstahandsval! Detta valet är ju bara preliminärt men jag blev glad iallafall.
I ett blogginlägg skrev jag en så kallad "Bucket List" där jag skrev på den 5:e punkten att jag ville veta vad jag skulle välja för linje. Jag var och vände lite i både Hotel och turism, estet och annat men tillslut blev det Vård och omsorg och som sagt kom jag in :D
 
För ganska länge sedan åkte jag till Väla och klippte mig...(ååå intresant Emma...ja jag tycker det!) Jag förklarade hur jag ville ha det med håret (på huvudet ;) ) och hon sa en liknande förklaring som jag sa "Ja" till. Kan bara säga att...klipp er på Väla! Klippte av ganska mycket på längden och klippte en lugg som slutar ca vid min haka och blev jätte nöjd!
 
Jag fick en kusin för inte så länge sedan och hennes dop nalkas (nalkas=närmar sig). De bad mig sjunga något på hennes dop och efter ett bra tag valde vi "You´ll be in my heart" med Phill Collins. Efter en diskussion med min sångpedagog tog vi samma låt fast på svenska istället (den är lika fin på svenska som engelska! ^^)
 
Jag har fått sommarjobb! På samma ställe som sist men vi blir inte lika många som sist. Jag ska jobba fyra veckor i år istället för 2 veckor och börjar veckan efter skolan slutar. Vad jag vet är att vi kommer vara 4 stycken (2 Linus, Anton och jag) men hoppas på mer info senare. 
 
Något annat..? 
Det var nog bara det än så länge. Jag delar även med mig av två av dom senaste bilderna på mig för er som inte följer mig på instagram eller annat. Men ni får ha de bra tills nästa gång vi ses :*
 
PS! såg att den senaste bilden på mig som jag publicerade här var för väääldigt länge sedan! Denna har väldigt dålig kvalitè men är tagen i förrgår! (Mina tjejkompisar hade fixat mitt hår...så hade många bilder på mobilen men denna var min favorit.)
 
Kram <3
 
 
 
| | Kommentera |
Upp