Take off all of your skin I´m brave when you´re free.

                                                 
 
Förlåt att jag inte skrivit på väldigt länge! Det är ganska strässigt i 8:an tyvärr... och så händer allt annat på samma gång, t.ex så har jag bråkat med två tjej (löst), läxor, fritid och jag har blivit galen i The Walking dead och spenderar mycket tid på att kolla på det :D
I alla fall så har vi provet ut kåpor till konfirmationen (den 11 maj) på konfirmationen och jag har lite ångest pga att jag måste välja en låt jag ska sjunga på avslutningen framför alla och två killar ska kompa mig på gitarr och piano, så tips på lungna låtar som passar till konfirmationen skulle vara bra! ^^
I lördags så var jag och Malin på väla och shoppade lite. Egntligen sa jag (som jag brukar) att jag inte ska köpa något men ändå kom jag hem med tre kassar och jag har äntligen köpt en blomsterkrans (:D) som man kan ha i håret, ca 50kr på BikBok. 
Vad mer...???
Ja, i förra veckan praoade jag (under en hel vecka) på Blomstergiganten (BG). Det var väl kul men min näsa har blivit lite känsligare för blomster lukt. 
För nästan två veckor sedan tonade jag mitt hår lite mer brunt, lite märks det men inte extremt mycket. Till en början var jag inte alls nöjd med det men det blev bättre framåt kvällen.
Så igår var 5 seconds of summer i Stocholm och tyvärr kunde jag inte gå men hoppas på att få se dom nästa gång de kommer till Sverige
Mitt rum är ganska klart. Lite små saker saknas som en matta, ljus och kanske nytt "sängöverdrag" men annars har det blivit mysigt och väldigt mycket jag! 
 
Innan jag lägger ner så vill jag bara länka lite småsaker som ni borde kolla in t.ex
https://m.youtube.com/user/zazzy282 detta är en kompis som är riktigt duktig på att sjunga :)
http://vendelaastrand.blogg.se/ detta är Vendelas blogg (en blogg kompis)
 
Och förresten tänkte jag prova göra en Q&A (fråga och få svar, för de som inte vet) så skriv in kommentarer nedanför och jag kommer svara på ett par stycken beroende på hur många frågor där finns. :)
 
Kram på er så ses vi nästa gång!
Emma
| | Kommentera |
Upp