Lucia och gran...

Det har gått ett tag nu... och det ber jag så sjukt mycket om ursäckt om!! Men detta har hänt: 
 
Jag har varit med på Lucian och skött ljudet tillsammans med Oskar (en fett rolig kille som går i 9an) och Erica och Isabelle har skött ljuset. Så vi har haft ritigt kul och fått lucian till att skratta och skrattat åt allt annat också. Så halva torsdagen och hela fredagen spenerade jag med en massa tjejer och killar från elevensval (show). Jag har haft super kul och önskar att det inte är över...men men. 
Igår drog mamma fram allt som tillhör julen, så nu har jag proppat hela mitt rum fullt av tomtar och ljus. Jag var även kattvackt under dagen åt mina grannars katt Elsa som är världens mysigaste katt. Hon är ganska stor och riktigt skygg. Men eftersom jag har passat henne några gånger så är vi BFFs ;)
Igåt kväll satt jag uppe sent oc kollade "Saturday Night Live" på kanal 9 pga att One direction skulle sjunga där. Ska jag vara ärlig så var detta en av deras sämre uppträdande av "Story Of My Life" men dom var ändån bra. 
Under denna dagen tog vi även fram julgranen och dekorerade den med glitter, julkulor och så klart en stjärna. Men kulorna och glittret höll inte länge (egentligen inte granen heller) för Bella (vår skitbusiga kattunge) lägger sig I granen och drar ner glitter mm... Alltid like kul med gran vid det tillfället...not...
I morgon så ska jag sjunga i kyrkan...kul..*host* not *host*! Vi får se hur det går... 
 
 
Det var allt för nu...
Ha det bra och jag kommer antagligen skriva innan jul. Men om inte, 
GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!! 
 
| | Kommentera |
Upp